Merlot

Vere e Kuqe Merlot

  • Viti: 2019

  • Litra: 0.75

  • Amballazhi: qelq

  • Alkol: 12%

Category: Tags:

Description

Verë e kuqe e prodhuar në zonen e myzeqese në kantinën tonë në fshatin Toshkëz-Lushnjë me rrush merlot, e pasur më tanina, e thatë, me aromë të këndshme dhe me një shije që zgjat. Me ngjyrë të kyqe në rubin dhe e vjetëruar në enë inoksi të kapaciteteve të mëdha. Këshillohet të përdoret në temperaturën 18C me specialitete të ndryshme mishi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment