Kabernet

Vere e Kuqe Kabernet

  • Viti: 2019

  • Litra: 0.75

  • Amballazhi: Qelq

  • Alkol: 12%
Category: Tags:

Description

Verë e kuqe e prodhuar në zonen e myzeqese në kantinën tonë në fshatin Toshkëz-Lushnjë me rrush kabërnet sauvignon. Shumë e pasur në tanina, ngjyrë e kuqe në të kafe vjetërimi, e thatë , me aroma të larmishme dhe me një shije të këndshme që zgjat. Këshillohet të përdoret në temperaturën 18C me specialitete të ndryshme mishi .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabernet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment