Riesling 5L

White wine Riesling 5L

  • Liter: 5

  • Packaging: Glass

  • Alcohol: 12%

Description

Verë e bardhë riesling e prodhuar në zonën e myzeqese në kantinën tonë në fshatin Toshkëz – Lushnjë me rrush Riesling nëpërmjet një metode të vecantë. Ka një ngjyrë të verdhë të zbehtë karakteristë për këtë lloj vëre, një shije intensive të freskët dhe aromë të këndshme. Këshillohet të konsumohet në temperaturën 12C me djathra të ndryshëm .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Riesling 5L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment