Raki rrushi

Raki rrushi

  • Viti: 2018

  • Litra: 0.75

  • Amballazhi: Qelq

  • Alkol: 40%
Category: Tags:

Description

Raki rrushi e prodhuar me anë të metodës së distilmit të dytë duke zgjedhur vetem pjesën e zemrës se distilatit. Prodhohet me varietete rrushi si shesh I bardhë dhe sangiovese i kultivuar plot passion në vreshtin tonë dhe distiluar ne enë inoksi dhe bakrri të një cilesie të lartë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raki rrushi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment